Kontaktiraj nas putem emaila: infinityeduplus@gmail.com

♾️ PowerPoint je spreman za novu deceniju

Published by infinityeduplus on

  • Prijavite se preko svog ličnog Microsoft naloga (hotmail.com, outlook.com, live.com, msn.com) ili preko naloga na Office 365 za posao ili školu.
  • Na kartici Slide Show, izaberite Rehearse with Coach. (Ukoliko vam je isključena traka Simplified Ribbon, ne možete videti karticu Slide Show, pa umesto nje upotrebite karticu View kako biste započeli Presenter Coach). Prezentacija će se otvoriti preko celog ekrana, slično kao Slide Show.
  • Pritisnite Start Rehearsing u donjem desnom uglu kada budete spremni da započnete vežbu.
  • Dok pričate, Presenter Coach će davati instrukcije i savete na ekranu (u donjem desnom uglu prozora).
  • Kada završite, izađite iz prikaza preko celog ekrana. Otvoriće se izveštaj.

Saveti:
Prijavite se preko svog ličnog Microsoft naloga (hotmail.com, outlook.com, live.com, msn.com) ili preko naloga na Office 365 za posao ili školu. Možete da pregledate i izmenite prezentaciju besplatno u veb pregledaču tako što ćete datoteku sačuvati u OneDrive-u i otvoriti je preko PowerPoint online verzije.

Sve što vam treba je mikrofon u računaru.

Preporučujemo da mikrofon koristite na mirnom i tihom mestu.

Izveštaj će nakon zatvaranja nestati. Ako želite da sačuvate kopiju, morate napraviti snimak ekrana.

Trenutno, Presenter Coach razume samo engleski jezik, ali to može biti jedan od načina da usavršimo svoje znanje stranog jezika. Microsoft tim neprestano radi na poboljšanju svojih programa i naročitu pažnju obraća na potrebe korisnika, pa se nadamo da će ovaj dodatak uskoro biti dostupan i na srpskom jeziku.

Izvor: Rehearse your slide show with Presenter Coach


1 Comment

visit link · 24/01/2022 at 22:47

“Everything is very open with a really clear explanation of the challenges. It was truly informative. Your website is very helpful. Thanks for sharing!}”

Comments are closed.